En skilsmisse kan være både hård og ubelejlig – men kommer I til en beslutning om, at det ikke længere skal være “os to”, følger der en række juridiske og praktiske beslutninger med.

Hos Advokatfirmaet Thomas Jæger er vi din skilsmisseadvokat i Aarhus – men vi dækker hele landet. Vi har blandt andet stor erfaring med bodeling ved skilsmisse, og vi sørger derfor for, at tage hånd om jeres situation, så der opstår mindst mulige komplikationer.

Hvorfor er det en god idé med en advokat ved skilsmisse?

Proceduren omkring skilsmisse og bodeling kan for mange virke både kompliceret og uoverskuelig. Typisk foregår processen således, at I først skal separeres. Man har som ægtefælle altid krav på en separation. Dette gælder også, hvis den anden part ikke vil skilles, eller hvis I ikke kan blive enige om vilkårene for skilsmissen.

For at blive skilt, er der primært to vilkår, som I skal blive enige om. Først og fremmest, skal I blive enige om en bodeling – hvem skal overtage jeres fælles hus eller lejebolig? Derudover skal I nå til enighed om, hvorvidt der skal betales ægtefællebidrag, eller ej. Når I er kommet til enighed om disse to punkter, kan I blive skilt.

Vi er din skilsmisseadvokat i Aarhus

Uanset årsagen til jeres skilsmisse, hjælper vi med alt, hvad der drejer sig om bodeling. Vi hjælper med udarbejdelse af sagens dokumenter, og tager kontakt til jeres bank så en købsaftale/overdragelsesaftale kan komme på plads. Herefter hjælper vi jer med at tinglysning og overdragelsesdokumenter – alt sammen procedurer, der kan klares indenfor et par dage.

På den måde, sikrer I, at der er styr på både boligen og finansieringen, så I begge har mulighed for at komme hurtigt videre.

Har I brug for hjælp med udarbejdelse af vigtige dokumenter i forbindelse med skilsmisse? Kontakt os via formularen, og vi går i gang med sagsbehandlingen hurtigst muligt. Vi hjælper også gerne med både køberrådgivning og sælgerrådgivning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD