Du har fundet den perfekte bolig – men måske er der også andre interesserede købere. I et opadgående marked for boligsalg, vil mægler typisk presse på, for at du kan skrive under. “Ellers sælger vi bare til en anden”, kan være en typisk holdning – og det lægger et stort pres på dig som køber. Men det betyder heldigvis ikke, at du skal droppe dit boligkøb! Vi tilbyder hasterådgivning så du kan komme hurtigt igennem købsprocessen.

Hvorfor kan der være brug for hasterådvigning?

Om du får drømmeboligen eller ej, kan afhænge af hurtighed. Hos Advokatfirmaet Thomas Jæger tilbyder vi hasterådgivning i Aarhus, så du ikke kommer bag i køen. Vi er eksperter i bolighandler, og er derfor erfarne på området. Det gør, at vi kan agere hurtigere end de fleste andre boligadvokater. Faktisk vil vi sædvanligt kunne afholde møde og give mægler svar indenfor få dage, og haster det særligt, ordner vi det inden for 24 timer. Vi tilbyder hasterådgivning i Aarhus – men vi dækker også resten af landet.

Bedst af alt – hasterådgivning koster ikke ekstra, og vi kører med fast salær på 7.900 kr. inkl. moms. Bliver handlen ikke gennemført, får du ingen regning.

Hasterådgivning – Hvad får du?

Vi handler hurtigt, men holder serviceniveauet oppe. Når du vælger hasterådgivning gennem Thomas Jæger, sørger vi derfor for, at rådgivningen omfatter:

  • Totalrådgivning fra A-Z. Herunder kontakt til mægler, udarbejdelse af kontrakter mv.
  • Efterbehandling, hvis der skulle komme komplikationer i forbindelse med boligkøbet.

Desuden kan du kontakte os helt gratis! Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak, så vi sammen kan komme i mål med dit boligkøb hurtigst muligt. Kontakt os via formularen her på siden. Haster det ikke helt så meget, tilbyder vi desuden almindelig køberrådgivning og sælgerrådgivning.

STIL UFORPLIGTENDE SPØRGSMÅL