Når I køber bolig sammen, forpligter I jer også økonomisk til hinanden. Derfor kan det være en god idé at forholde jer til, hvordan I er stillet økonomisk, hvis en af jer skulle gå bort. Et dødsfald med et manglende testamente, kan efterlade svar på vigtige spørgsmål – men sørger I derimod for, at papirerne er på plads og der er lavet testamente ved boligkøb, kan I fortsætte hverdagen med ro i maven.

Hos Advokatfirmaet Thomas Jæger hjælper vi gerne med testamente ved boligkøb i Aarhus. Med placering i hjertet af Aarhus, er I altid velkomne til en kop kaffe og en snak, hvorefter vi udarbejder de vigtige papirer. Dog dækker vi hele landet, og er derfor altid kun et opkald væk.

Vi hjælper med testamente ved boligkøb, så I er sikret i fremtiden

Vi står klar med svarene på nogle af de spørgsmål, I bør stille jer selv ved testamente i forbindelse med boligkøb; Hvordan vil I bedst muligt sikre hinanden efter et boligkøb, hvis uheldet skulle være ude, og en af jer skulle dø? I bør desuden overveje følgende faktorer, som særligt skaber et behov for, at der er styr på testamentet:

1.   Samlevende med børn

Samlevende arver ikke efter hinanden med mindre, der er oprettet testamente. Dvs. hvis I ikke laver testamente, arver jeres barn/børn alt efter førstafdøde.

2.   Samlevende uden børn

Samlevende arver ikke efter hinanden med mindre, der er oprettet testamente. Dvs. hvis I ikke laver testamente, arver jeres forældre eller søskende efter jer.

3.   Ægtefæller

Der kan være flere og mange årsager til at lave et testamente selvom I er gift/registrerede partnere.

  • Det kan være, at I har ”dine og mine børn”.
  • I ønsker at arven efter jer skal være modtagers skilsmissesæreje.
  • Eller I ønsker selv at have indflydelse på arvens fordeling.

Her kan forudse de situationer, du/I ikke selv har tænkt over og tage højde for dem i et testamente.

Kontakt os for testamente ved boligkøb

Det kan være svært at forholde sig til et testamente ved boligkøb – især i en ung alder. Men ikke desto mindre, er det vigtigt at have papirerne i orden, især når I køber en fælles bolig. Dét giver din partner eller potentielle børn den nødvendige sikkerhed, og testamentet skal heldigvis ofte kun udarbejdes én gang – og så er du sikret, resten af livet.

Brug for hjælp til udarbejdelse af testamente ved boligkøb i Aarhus og i resten af landet? Kontakt os via formularen, og du vil høre fra os hurtigst muligt. Vi hjælper også gerne med andet advokatrådgivning – blandt andet i forbindelse med grundhandel og entreprise.

STIL UFORPLIGTENDE SPØRGSMÅL