Når man køber en ny bil, er det første step altid en prøvekørsel. Du prøvekører bilen, og på  baggrund af turen, papirerne og mavefornemmelsen, vælger du, om du vil købe den eller ej. Når man køber en grund, kan den ikke prøvekøres. Hvis man ikke er opmærksom på at kigge grunden efter i sømmene, kan der opstå ubehagelige, og ikke mindst bekostelige, overraskelser i forbindelse med grundhandel.

Hos Advokatfirmaet Thomas Jæger hjælper vi med grundhandel i Aarhus og resten af landet. Vi sørger for at vende enhver sten i købsaftalen, så du kan købe din nye grund med ro i maven.

Advokatrådgivning ved grundhandel

Vi ved, at det kan være både kompliceret og uoverskueligt, at sætte sig ind i papirarbejdet ved en grundhandel. Men ikke desto mindre, er det et vigtigt stykke arbejde, som bliver altafgørende for det videre byggearbejde, der skal skabe rammerne for jeres nye hjem.

Vores fornemste opgave, er at gøre det komplicerede simpelt – så I kan forstå, hvad det er I køber.

Ved vores advokatrådgivning ved køb af grund, gransker vi blandt andet i spørgsmål som; Er jordbunden i orden, så du pludselig ikke risikere at skulle betale meget mere, når du skal i gang med byggeriet? Er der forurening på grunden? Er der gamle fortidslevn på ejendommen eller er der andre begrænsninger, der gør, at du ikke kan bygge drømmehuset der, og grunden derfor ikke er den rigtige for dig?

Kontakt os i dag!

Vi sidder klar til at hjælpe med grundhandel i Aarhus og resten af landet. Vores princip er, at bliver jeres grundhandel ikke gennemført, koster det ikke noget.

Har du brug for hjælp? Udfyld formularen her på siden – så ringer vi til dig. Har du brug for assistance til for eksempel samejekontrakt, køberrådgivning eller sælgerrådgivning i forbindelse med bolighandel, står vi også klar til at hjælpe med dette.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD