VELKOMMEN TIL ADVOKATFIRMAET THOMAS JÆGER

VI ER ET PROFESSIONELT ADVOKATFIRMA MED ADRESSE I HJERTET AF AARHUS OG RANDERS. VI HAR SPECIALE INDENFOR OMRÅDERNE FAST EJENDOM OG ENTREPRISERET. KONTAKT OS FOR AT BOOKE ET UFORPLIGTENDE MØDE OG HØRE MERE OM, HVAD VI KAN TILBYDE DIG.

Thomas Jæger

Advokat
Thomas Jæger er uddannet cand. jur. ved Aarhus Universitet. Han har tidligere været afdelingsleder hos 2 mellemstore advokatfirmaer, hvor han hovedsagligt har beskæftiget sig med ejendomshandler. Han har gennem et betragteligt antal handler om året (500-600 i gennemsnit) oparbejdet stor ekspertise på dette område.

Alexia Trolle

Advokatsekretær Elev
Alexia Trolle startede i oktober 2017 og fungerer som PA og advokatsekretær-
elev. Udover arbejdet ifm. bolighandler samt andre juridiske opgaver, står hun også for den daglige bogføring i firmaet. Alexia har tidligere været selvstændig og har derfra stor erhvervserfaring, et godt overblik og er vant til at have flere forskellige kasketter på, hvilket gør hende til en stærk ressource i en hektisk hverdag.

Annitta Vestergaard Jensen

Advokatsekretær
Annitta Vestergaard Jensen er uddannet advokatsekretær i 1991 og har siden 2005 hovedsagligt arbejdet med ejendomshandler, hvorfor Annitta har oparbejdet en stor ekspertise på netop dette område. Annitta har tidligere været selvstændig og sætter en stor ære i, at gøre et godt stykke arbejde. Udover ejendomshandler, har Annitta også arbejdet med inkasso-, dødsbo- og personskadeerstatningssager.