En ejendomsmægler er god til at sælge boliger – men er han også god til, at passe på dig i salgsprocessen? Når du står overfor salget af din bolig, kan der hurtigt opstå problemer, hvis ikke alle papirer og aftaler mellem sælger og køber, er i orden.

Advokatfirmaet Thomas Jæger passer på dig, når du skal sælge. Vi kigger det hele efter i sømmene, og sørger for grundig og kompetent sælgerrådgivning, så du kan komme hurtigt videre til dit nye drømmehjem.

Hvad får du ved sælgerrådgivning?

Der er meget, der kan gå galt i en bolighandel – og som sælger, skal du have styr på din del af aftalen. Bare rolig – vi klarer det hele for en samlet pris på 7.900 kr. Uden ubehagelige overraskelser undervejs i processen.

Købsaftalen er selve aftalegrundlaget i din bolighandel, og derfor det vigtigste dokument i din bolighandel. Vi gennemgår købsaftalen minutiøst og fremsætter eventuelle betingelser til ejendomsmægleren.

Vi hjælper dig med at lave skødet og refusionsopgørelsen i forbindelse med dit hussalg. Skødet er en form for resume af købsaftalen, der redegør for væsentlige oplysninger om for eksempel overtagelse, ejendommen, købesummen og finansieringen. Skødet sendes derefter til elektronisk tinglysning, hvor køber skal registrere sin ejendomsret til den købte ejendom.

Kontakt os og kom i gang!

Hos Thomas Jæger tilbyder vi sælgerrådgivning i Aarhus og resten af landet. Vi tager dig i hånden, med ind i maskinrummet, og følger dig fra A til Z. Vi slipper dig ikke, før du står med en underskrevet bolighandel, og ro i maven. Det første du skal gøre, er at kontakte os, så vi kan komme i gang med arbejdet. Det kan du gøre via formularen herunder. Skulle du have brug for hjælp til andet, tilbyder vi også rådgivning inden for områder som grundhandel og testamente.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN ÆGTEPAGT